زمانی که امکان افزایش قدرت آنتن دهی سیم کارت خود را نداریم؛ می توانیم با چند ترفند ساده قدرت آنتن دهی دیوایس تلفن همراه خودمان را افزایش دهیم، با ما همراه باشید.
آنتن دهی ضعیف گوشی تلفن همراه می تواند هم اعصاب شما را به هم بریزد هم باعث نارحتی تان شود و تازه مهم تر از همه آنکه ممکن است باعث شود کارهای تان مختل شود. شما به عنوان یک کاربر معمولی مسلما نمی توانید تعداد آنتن های BTS را بیشتر کنید، اما با ترفندهای ساده ای که در پایین ذکر می کنیم می توانید به راحتی میزان آنتن دهی تلفن همراهتان را بهبود ببخشید.
همیشه حواستان به میزان باتری موبایلتان باشد!
شارژ کم باتری ممکن است بر روی توانایی دریافت و ارسال سیگنال های رادیویی موبایلتان تاثیر گذار باشد. و شاید برایتان جالب باشد که بدانید میزان تاثیر باتری بر روی میزان آنتن دهی بسیار بیشتر از تصور شماست پس همیشه سعی کنید شارژ باتری گوشی خود را بالای ۲۵ درصد نگه دارید. برای رسیدن به این میزان از شارژ پیشنهاد ما به شما همراه داشتن یک پاوربانک و شارژر قابل حمل است. به خصوص در مکان هایی که نیاز به قدرت ارسال سیگنال های بیشتری دارید.
اگر میزان قدرت آنتن دهی برایتان اولویت بالایی دارد، قاب گوشی تان را دور بیاندازید!
بسیاری از قاب های گوشی به علت جنس سرسختی که برای محافظت بهتر از تلفن های همراه دارند، سبب می شوند آنتن دهی گوشی های همراه دچار اختلال شوند. مخصوصا که بسیاری از قاب های موجود در بازار ایرام قاب هایی با طراحی غیر استاندارد و یا همان کپی و های کپی هستند که چون اورجینال نیستند تست های لازم برای پشت سر گذاشتن موارد استاندارد در طراحی قاب گوشی را پشت سر نگذاشتند و برای سیگنال دهی گوشی مضر هستند. پیشنهاد می کنیم برای یک بار هم که شده قاب گوشی تان را درآورده و میزان آنتن دهی تلفن همراهتان را بدون قاب امتحان کنید. مثلا چندین روز بدون قاب گوشی زندگی کنید و کیفیت تماس ها و میزان آنتن دهی و حتی اینترنت خط تان را زیر نظر بگیرید.
با انجام یک تنظیم ساده، قابلیت وایفای کالینگ تلفن همراهتان را فعال کنید.
امکان دارد در بسیار از خانه ها سرعت اینترنت خانگی توسط مودم های adsl و غیره بیشتر از سرعت اینترنت خط اپراتورها باشد، اگر در خانه ی شما هم اینطور است پیشنهاد می کنیم از قابلیت Wi-Fi Calling استفاده کنید. تنها با انجام یک تنظیم ساده می توانید در تلفن همراه خود از تماس های تلفنی مبتنی بر Wi-Fi بهره ببرید.
تنها کافیست در موبایل خود به آدرس Settings > Phone > Wi-Fi Calling مراجع کنید و اطمینان حاصل متید که این قابلیت روشن و در دسترس است.
در گوشی های هوشمند با سیستم عامل اندروید، این قابلیت می تواند در بخش های گوناگونی باشد. برای پیدا کردن این قابلیت می توانید وارد بخش تنظیمات یا همان Setting شده وعبارت Wifi Calling را جست و جو کنید. البته ممکن برخی از اپراتورها از این قابلیت پشتیبانی نکنند!
روش دوم استفاده از قابلیت Wi-Fi Calling، نصب و راه اندازی نرم افزارها یا سرویس هایی است که امکان استفاده از این قابلیت را روی گوشی فراهم می کنند. بسیاری از نرم افزارهای پیام رسان از این قابلیت پشتیبانی می کنند و اجازه می دهند تماس تلفنی بر مبنایی وای فای داشته باشید.
یکبار دیگر تنظیمات تلفن همراه خود را بررسی کنید!
اطمینان حاصل کنید که تنظیمات تلفن همراه شما درست باشد یعنی برای مثال مطمئن شوید به شبکه و اپراتور موبایل درستی وصل شده باشید و قابلیت های استفاده از صدا و اینترنت همراه روی این اپراتور فعال است یا نه. پس از بررسی این تنظیمات، ممکن است نیاز باشد از میان چندین شبکه موبایل یک اپراتور، شبکه مناسب تر و بهتر را برای خودتان انتخاب نمایید. پیشنهاد می کنیم اگر خیلی از جزئیات شبکه های مختلف سر در نمیارید انواع شبکه را امتحان کنید و ببینید آنتن دهی موبایلتان چه فرقی می کند
در گوشی هایی به سیستم عامل iOS از مسیر Settings > Cellular می توانید به تنظیمات شبکه موبایل دسترسی پیدا کنید. در گوشی هایی با سیستم عامل اندروید، باید مسیر را Settings > Network & internet را دنبال کنید.
کمی جابجا شوید و به مکانی با آنتن دهی بهتر بروید.
اگر داخل خانه یا محل کار خود آنتن دهی نسبتا ضعیفی دارید، اما هر وقت بیرون میروید؛ آنتن دهی تان بهتر میشود؛ پس می شود نتیجه گرفت ساختمان محل سکونت شما یا محل کار شما مانع دریافت سیگنال های ارتباطی می شود. اگر در خارج از خانه هستید و باز هم آنتن دهی مناسبی ندارید؛ امکان دارد، مثلا یک برج یا ساختمان بلند، یک درخت مرتفع یا هر چیز دیگری از این قبیل مانعی در مسیر پخش امواج رادیویی است یا باعث اختلال در امواج شده باشد. در مکان های پر تراکم و شلوغ مثل ورزشگاه ها، کنسرت ها، جشنواره های موسیقی یا مراکز خرید و تفریحی باز هم باید منتظر تداخل امواج و آنتن دهی بد باشیم.
جمع بندی هم آنکه اگر به هر دلیل مقدور نیستید اطلاعات شبکه موبایل، تلفن همراه خود را را بررسی کنید یا شک دارید به بهترین گزینه وصل شدید یا نه؛ می توانید تنظیمات شبکه موبایل را ریست کرده که این اطمینان را به شما می دهیم در اکثر اوقات باعث بهبود آنتن دهی تلفن همراهتان می شود.
در گوشی هایی با سیستم عامل iOS برای ریست کردن تنظیمات شبکه موبایل گوشی مسیر Settings > General > Reset > Reset Network Settings را پیدا کنید. البته به خاطر داشته باشید که با این کار رمزهای عبور شبکه و وای فای باید دوباره وارد شوند.
در گوشی هایی با سیستم عامل اندروید، عمدا از مسیر Settings > System > Reset options > Reset Wi-Fi, mobile, and Bluetooth تنظیمات را پیدا خواهد شد.
منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز
:: برچسبها:
گوشی هوشمند ,
گوشی موبایل ,
تلفن همراه ,
موبایل ,
رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 346
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1